Laila Azzouz

Life coaching

Ik vind het zo lastig om de juiste keuzes te maken.

Ik weet wat ik wil maar ik weet niet hoe.

Wanneer begin ik eens voor mezelf te kiezen?

Hoe bewaak ik mijn grenzen zodat ik trouw blijf aan mezelf?

Wie was ik vroeger en wat vond ik toen belangrijk?

 

Loop je telkens tegen hetzelfde probleem aan, of heb je het gevoel dat je niet uit jezelf haalt wat er wél in zit, wil je iets aanpakken maar je weet niet hoe, dan is life coaching iets voor jou. Life coaching is een laagdrempelige en concrete manier om jou verder te helpen in het leven, werk of privé. Hierbij is geen probleem te klein.

Onze coach Laila Azzouz heeft een persoonlijke benadering waarbij zij uitgaat van ieders kracht. Zij kan als geen ander moeilijke gedachten vertalen naar praktische en concrete stappen. Door een doortastend, luisterend oor te bieden komt Laila snel tot de kern en reikt zij concrete punten aan waar jij meteen verder mee kan om jouw doel te behalen, wat deze ook is. Je voelt je gesterkt en veerkrachtig!

Vergoedingen

Via de aanvullende zorgverzekering wordt Coaching vergoed. Een aantal zorgverzekeraars vergoedt het onder Counseling of Alternatieve geneeswijze. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar en klik voor meer informatie op onderstaande link:

website

Ook bieden werkgevers en UWV vaak coaching-mogelijkheden aan die worden vergoed ten behoeve van de kansen op de arbeidsmarkt. Informeer hiernaar bij je werkgever.